Gebruikersaccount

Vul uw Certilas gebruikersnaam in.
Geef het wachtwoord dat bij uw gebruikersnaam hoort.

Welding Pro

Laskostencalculator

Welding Pro is de eerste professionele laskostencalculator die werkelijk lasberekeningen voor jou maakt. Met deze app ontvang je zeer snel alle uitkomsten van dagelijkse complexe berekeningen bij het lassen: lasnaadinhoud, kosten van lasdraad en arbeidsloon zijn nog nooit zo snel en exact berekend.

Lees meer...

Zoek & vind !

database voor de lastechniek

In deze data-base vind u al het denkbare op lasgebied, zoeken op werkstofnummers, AWS en EN normen maar ook het juiste lasmateriaal word u aanbevolen indien u het basis materiaal aangeeft dat u gaat lassen. Ook zijn de belangrijkste andere merken opgenomen om snel ons equivalent te kunnen vinden..

Lees meer...

Verhuizing

Nieuw adres

Vanaf 22 April 2014 staan wij voor u klaar vanaf onze nieuwe locatie in Huissen.

Lees meer...

EN ISO 1090-1

NEN-EN 1090-1

Lasprocedure maken & voldoen aan EN ISO 1090-1, hoe steekt dat in elkaar ?

Lees meer...

Ultra Dry III

In de praktijk gaan er veel elektroden verloren door het lek gaan van de vacuum verpakking. Door handelingen tijdens transport maar ook door simpelweg het lang opslaan gaat in de regel tot 40% verloren door het lek gaan van de verpakking.

Lees meer...

AquaForce LC

AquaForce LC

Maak kennis met de allernieuwste ontwikkeling voor het onder water lassen met beklede elektrode !, 70% minder koolstof in het lasmetaal in kombinatie met een unieke bekleding van speciale mineralen en Hydrophobic Sand

Lees meer...

Biggest ship

Pioneering Spirit

S`werelds grootste schip bouwen voor het verwijderen van komplete booreilanden is nu werkelijkheid geworden. De 382 meter lengte en een een breedte van maar liefst 123 meter maakt het mogelijk om komplete boorplatforms met een gewicht van rond de 48.000 ton in zijn geheel aan dek te hijsen en naar l

Lees meer...

Themadag

Graag nodigen wij u uit voor onze themadag "Maritime Industry Welding Solutions" op 14 september a.s. in het Welding Solution Center.

Lees meer...
Alloy 686 CPT® corrosie weerstand vergelijking

Cold wire Tig

CWT Lassen

Boilers voor drinkwater bestemming worden doorgaans van RVS of koper gemaakt. Bij de firma Inventum te Houten hebben ze hier inmiddels 100 jaar ervaring mee en worden de beste ketels ter wereld gemaakt volgens de hoogste kwaliteit standaard. Titanium is echter toch even iets anders qua lassen...

Lees meer...

Portal Services

Portal Services

ESW cladden

Elektro slak lassen

De meest productieve methode voor het aanbrengen van slijt en of corrosie bestendige lagen is het elektro slak proces. De belangrijkste kenmerken zijn de lage opmenging en het grote vermogen waarmee extreem hoge neersmelt prestaties gerealiseerd worden.

Lees meer...

Blik verpakking

Maak kennis met de eerste hersluitbare blikverpakking voor beklede elektroden ter wereld !, met name in de offshore komt de waterstof problematiek steeds weer aan de orde als het gaat om hogere rekgrens stalen. Alle Ceweld® elektroden worden nu uitsluitend in deze nieuwe verpakking geleverd.
 

Lees meer...

Keur op -60ºC

offshore platform

Na een jarenlang proces is Ceweld® er in geslaagd de 2 belangrijkste offshore elektroden op -60ºC gekeurd te krijgen. Het gaat hier om 2 typen waarmee men tot S690 volledig afdekt.

Lees meer...