Onderneming van het jaar 2015

De Gelderlander:
Het Lingewaardse bedrijf Certilas is uitgeroepen tot de ondernemer van het jaar 2015 in de Betuwe. Dat gebeurde tijdens een spannende verkiezingsavond van Betuwe Onderneemt Beter, maandag 1 juni in de voormalige veilinghallen in Huissen.

Juryvoorzitter Paul Kok: “We hebben de bedrijven beoordeeld op punten als marktbenadering, innovatie en ervaringen van klanten. Maar vooral ook: hoe zet deze ondernemer de Betuwe op de kaart? Met een hypermodern magazijn en een uniek ‘Welding Solution Center’ weet Certilas producenten van lasmaterialen én potentiële klanten naar de Betuwe te trekken. Een innovatief bedrijf en een echte ambassadeur van onze regio dus. Certilas is een onderneming die het aandurft fors te investeren in innovatieve plannen. Certilas zorgt ervoor dat  er een landelijke en zelfs Europese markt naar onze regio komt. Het bedrijf ademt innovatie en professionaliteit. Het concept dat is neergezet, waarbij de ondernemer het aandurft zelfs concurrenten in huis te halen, is absoluut uniek.`

Avondvullend programma:
Voordat de winnaar bekend werd gemaakt heeft Victor Mids (bekend van MindF*ck) de bezoekers een ongelofelijke avond bezorgd.

Meer informatie over Betuwe onderneemt Beter