Welding Solution Center voor de hogere lastechniek

Het Welding Solution Center (WSC) is gehuisvest op het Agropark in Huissen en maakt onderdeel uit van Certilas Nederland B.V. Het WSC is ontworpen met als doel het creëren van een gezamelijke plek voor het samenvoegen en delen van kennis, kunde en expertise op lasgebied en voor de ontwikkeling van nieuwe, innoverende lasprocessen en -procedures. De ruimte (600 m2) biedt plaats aan de meest hoogwaardige en innovatieve lasprocessen die de markt momenteel te bieden heeft.

In het WSC organiseren we workshops, producttrainingen, themadagen en huisbeurzen, zoveel mogelijk aangepast aan de wens van onze klanten en relaties. Dit alles doen we in kleine groepen zodat er voldoende mogelijkheid is om te netwerken en waar de dialoog tussen exposant en bezoekers centraal kan staan. Binnen het WSC is veel expertise aanwezig, maar daarnaast zullen er ook lezingen door externen worden verzorgd. Naast een theoretisch deel kunnen bezoekers live de demonstraties aanschouwen op volledig werkende opstellingen welke behoren tot het beste van elk segment in de lasbranche.

In totaal hebben ruim 700 mensen het WSC bezocht op een van de themadagen die periodiek georganseerd worden. Thema's als RVS, Nikkel, Aluminium, Koper, Oplassen en Laseconomie hebben reeds de revue gepasseerd.
Naast de eigen themadagen staat het WSC ook open voor lasgerelateerde bedrijven en groepen, zoals Stichting Bouwen met Staal en verschillende regionale lasgroepen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die het WSC u kan bieden ten aanzien van het houden van eigen themadagen, klik dan hier.

Samen met onze partners zullen wij gedurende het jaar een aantal thema's presenteren en bieden wij u de mogelijkheid om u in te schrijven voor een van onze themadagen. Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten in het Welding Solution Center, klik dan hier.

Adres en routebeschrijving