Organisatie

Het team van het Welding Solution Center creëert en organiseert uw zakelijke evenement. Gedurende het hele traject heeft u één aanspreekpunt die met u een aantal fases doorloopt om uw uiteindelijke doel snel te bereiken. Wij verzorgen alle benodigde apparatuur, ruimtes en catering zodat u zich kunt focussen op uw relaties of medewerkers. Wij ondersteunen u graag bij het bedenken van een (creatieve) aanpak en het organiseren van uw evenement.

U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Machinedemonstraties
Het Welding Solution Center biedt plaats aan maximaal 25 opstellingen. U heeft de mogelijkheid hier uw machines te demonstreren en uw bedrijf te promoten. Nadat uw bekeken hebt welke klanten u wilt uitnodigen op de door u georganiseerde dag, wordt ook aan overige exposanten gevraagd te kijken naar gerichte doelgroepen binnen hun netwerk. Door hierin samen te werken, ontstaat een potentiële uitbreiding van klanten.

Business/Sales meetings
De Conference Room en Bar/Lounge op de 2e etage biedt ruimte om te vergaderen of exclusieve business meetings te organiseren. De Conference Room heeft audio- en videoapparatuur voor professionele product- of bedrijfspresentaties en biedt ruimte aan 100 personen. De indeling van de ruimte is in overleg in te richten in bijvoorbeeld theater-, receptie- of U-opstelling. De locatie is goed bereikbaar en heeft voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Relatie evenement
Met een relatie evenement in het Welding Solution Center kunt u uw relaties informeren, feestelijk onthalen, bedanken, klanten elkaar laten ontmoeten of op een informele manier aan relatiebinding doen. Uw relatiedag kan gecombineerd worden met bijvoorbeeld een actief onderdeel of een exclusieve afsluiting.

Bedieningstraining/Workshop
Bent u op zoek naar een passende trainingslocatie? Ook hiervoor kunt u gebruik maken van de faciliteiten van het Welding Solution Center.  Zoekt u ondersteuning bij de organisatie, coördinatie en uitvoering van uw bijeenkomst, neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Voor meer informatie en contact, klik hier.