Het verschil tussen naadloos en gevouwen lasdraad

Grote multinationals hebben doorgaans meerdere produktielocaties in diverse landen waardoor het praktisch onmogelijk is om elke badge te kunnen garanderen in een bepaalde classificatie. Om dit te voorkomen worden al onze naadloos gevulde, verkoperde lasdraden op één locatie vervaardigd, te Altleiningen in Duitsland.

De Megafil naadloos gevulde lasdraden zijn dan ook hoger geklassificeerd dan die van de multinationals, zodat u met minder procedures en minder soorten lasdraad veel meer kunt afdekken! Zo is onze standaard Megafil 710M gekeurd in de klasse 5Y46, hetgeen inhoudt dat u met één lasdraad tot S460 gedekt bent tot -60ºC. Doorgaans moeten anderen hier al met nikkel toe legeren, waardoor deze in een andere classificatie valt en waardoor de kosten verhogen. Daarbij is de Megafil 710M zelfs geschikt voor warmtebehandelingen na het lassen (PWHT), waarmee u nog eens een aantal lasdraden en -procedures afdekt. Bovendien hebben deze naadloze Megafil gevulde draden het laagste waterstofaanbod op de markt (lager dan 3ml/100gr) hetgeen resulteert in aanzienlijk minder voorverwarmen.

Uiteindelijk bent u hierdoor als gebruiker vele malen goedkoper uit en kunt u zich hiermee naar uw klanten in kwaliteit onderscheiden!