Förster Welding Table Systems/Opspantafels

Met 25 jaar ervaring in de ontwikkeling van lasgerelateerde productie-processen, is Förster in staat om klantspecifieke oplossingen te realiseren voor bijna elke lastaak.

Waarom lastafels gebruiken?  De meest belangrijke kostenfactor bij de vervaardiging van een gelaste constructie is niet de lasnaad; de gemiddelde naad neemt ongeveer slechts 15% van de werkelijke productietijd in beslag. 85% van de tijd die nodig is, wordt besteed aan het vaststellen van de juiste dimensies en hoek van de afzonderlijke delen, naast het meten, corrigeren, uitlijnen en mechanische herbewerking van  componenten. Een nauwkeurige methode voor het maken van een constructie, in combinatie met geschikte kleminrichting en stops, kan resulteren in verschillende belangrijke voordelen, zelfs in één productienummer.

Flexibel en eindeloos variabel werken met een 3D-lastafel. Het modulaire systeem, welke opgesteld staat in het Welding Solution Center,
maakt het mogelijk om met slechts enkele onderdelen de meest uiteenlopende tafelbladen te ontwerpen. Het gehele tafeloppervlak kan op verschillende manieren worden verplaatst, zodat op maat gemaakte heftafels, horizontale draaitafels en verticale draaitafels altijd kunnen worden vervaardigd.

Meer informatie vindt u op: http://www.forster-welding-systems.com of op YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=v4qDNutu9k4