Euroweld - RedRock Laskolom voor OP-lassen

Euroweld heeft sinds 1 oktober 2011 het importeurschap verworven van RedRock automation en is hiermee verantwoordelijk voor de verkoop en verhuur van de RedRock laskolom serie in de Benelux en Duitsland. Deze laskolom welke is opgesteld is uitgerust met de meest geavanceerde MILLER lasapparatuur voor het onder poederdek lassen. De RedRock laskolom serie wordt onder andere gebruikt in de ketel- en apparatenbouw en de buisverwerkende industrie om daar grote werkstukken semi-automatisch (maar ook gemechaniseerd) te kunnen lassen.

Laskolom manipulator

De middelzware laskolom van Red Rock is speciaal ontworpen en gebouwd om de ruwe en ruige omgevingen in de lasindustrie te weerstaan.
Het omvat de volgende functies:

  • Een draaikrans waarop de kolom gemonteerd is, waardoor een soepele 360°C  (vergrendelbare) rotatie mogelijk is;
  • Alle verticale en horizontale rails zijn nauwkeurig bewerkt voor een onovertroffen soepele en stabiele geleiding;
  • Nieuwste Inverter-stations uitgerust voor variabele snelheid van de horizontale arm (optioneel);
  • Versnellingsbak voor verticale geleiding via AC-motor, compleet met rem voor extra veiligheid;
  • Rolketting met hoge treksterkte inclusief een tegenwichtsysteem welke zorgt voor een soepele, moeiteloos verticale beweging;
  • IP 55 schakelkast en een controlestation met laagspanning;
  • Standaard veiligheidsvoorziening inclusief valbeveiliging en stopschakelaars voor alle functies;
  • Interne bekabeling.
     

Fit up bed rollerbanken

Red Rock rollerbanken zijn ontworpen om buizen/vaten voor te bereiden voor verdere verwerking. Het gebruik van deze rollerbanken draagt bij aan een enorme vermindering van inspanning en tijd die normaliter benodigd is voor het uitlijnen en optillen van buizen/vaten. Dit levert een aanzienlijke kostenbesparing op voor de klant. Met zijn unieke eigenschappen draagt dit systeem bij in de behoefte van de leiding- en scheepvaartindustrie. Het systeem is ontworpen en gebouwd om zware en ruige omgevingen te weerstaan. Vervangbare polyurethaanbanden zijn gemonteerd op een gietstalen frame voor duurzaamheid en superieure tractie.

Meer informatie vindt u op: http://www.euroweld.nl/verkoop/lasautomatisering/laskolommen