Lasdraad, elektroden, zilversoldeer

Catalogus

Catalogus

Een van ’s werelds breedst gesorteerde programma’s lastoevoegmaterialen vindt u bij Certilas®. In deze catalogus presenteren wij u ons assortiment en de volledigheid van toevoegmaterialen.
Lees meer...

Calculaties

Calculaties

Lassen is constant berekenen wat, waarmee en hoe het lasproces dient te worden uitgevoerd, met als doel kwaliteit en duurzaamheid te leveren aan uw opdrachtgever. Met deze door Certilas® ontwikkelde unieke tools kunt u in een handomdraai alle las-kosten berekeningen maken
Lees meer...
 

Advies

Advies

Deze website biedt u de antwoorden op de meest gestelde vragen m.b.t. lassen, lastoevoegmaterialen, eigenschappen van metalen et cetera. Daarmee ontvangt u het juiste advies en vergaart u de kennis op een snelle manier en via een uiterst betrouwbare bron: Certilas®
Lees meer...
 

Video

Video

Graag nemen wij u mee in een rondleiding door ons bedrijf. In deze video ziet u onder andere de opgeslagen goederen in ons geautomatiseerde magazijn, van waaruit de door u bestelde goederen binnen 24 uur worden geleverd. Met behulp van een heel slim badge registratiemodel garandeert Certilas® foutloze leveringen en volledige traceerbaarheid van uw goederen.
Kijkt u even mee....

Zoek & vind !

database voor de lastechniek

In deze data-base vind u al het denkbare op lasgebied, zoeken op werkstofnummers, AWS en EN normen maar ook het juiste lasmateriaal word u aanbevolen indien u het basis materiaal aangeeft dat u gaat lassen. Ook zijn de belangrijkste andere merken opgenomen om snel ons equivalent te kunnen vinden..

Lees meer...

AquaForce LC

AquaForce LC

Maak kennis met de allernieuwste ontwikkeling voor het onder water lassen met beklede elektrode !, 70% minder koolstof in het lasmetaal in kombinatie met een unieke bekleding van speciale mineralen en Hydrophobic Sand

Lees meer...

ESW cladden

Elektro slak lassen

De meest productieve methode voor het aanbrengen van slijt en of corrosie bestendige lagen is het elektro slak proces. De belangrijkste kenmerken zijn de lage opmenging en het grote vermogen waarmee extreem hoge neersmelt prestaties gerealiseerd worden.

Lees meer...

Ultra Dry III

In de praktijk gaan er veel elektroden verloren door het lek gaan van de vacuum verpakking. Door handelingen tijdens transport maar ook door simpelweg het lang opslaan gaat in de regel tot 40% verloren door het lek gaan van de verpakking.

Lees meer...

Blik verpakking

Maak kennis met de eerste hersluitbare blikverpakking voor beklede elektroden ter wereld !, met name in de offshore komt de waterstof problematiek steeds weer aan de orde als het gaat om hogere rekgrens stalen. Alle Ceweld® elektroden worden nu uitsluitend in deze nieuwe verpakking geleverd.
 

Lees meer...

Keur op -60ºC

offshore platform

Na een jarenlang proces is Ceweld® er in geslaagd de 2 belangrijkste offshore elektroden op -60ºC gekeurd te krijgen. Het gaat hier om 2 typen waarmee men tot S690 volledig afdekt.

Lees meer...