Expo-dag Robotlease (RobWelding)

Locatie

Welding Solution Center
Gloxinialaan 2 6851 TG HUISSEN
Nederland
Donderdag 23 april 2015
RobWelding

Expositie en presentatie door RobWelding en Prof-Lease

Op 23 april houden lasrobotspecialist RobWelding en Prof-Lease tijdens een Expo-dag bij Certilas een presentatie over robotlease. ‘Zeker voor bedrijven die eigenlijk té druk zijn om alles handmatig te blijven doen, maar nog geen of weinig robotervaring hebben, is leasen een uitkomst’, licht RobWelding-directeur Karel van Vlastuin toe.

Prof-Lease en RobWelding werken sinds 2014 samen bij het verleasen van robots. Tijdens de Expo-dag geven ze gezamenlijk een presentatie over wat robotlease inhoud, hoe het werkt en wat de voordelen zijn. RobWelding zal daarnaast dieper ingaan op robotlassen. Na de presentatie is er de mogelijkheid om de robots te bekijken en verder door te praten.

Investeren met behoud van liquiditeit
Leasen past volgens de presenterende bedrijven bij de huidige marktomstandigheden. ‘Veranderende financiële marktomstandigheden vereisen een aanpassing van financieringsstrategie. Was het in het verleden niet al te lastig om leningen aan te trekken voor investeringen, vandaag is het aanzienlijk minder evident dat financiële instellingen leningen verstrekken. Ondernemingen richten zich daarom op het behouden van liquiditeit. Investeringen in bijvoorbeeld lasrobots vergen veel van de momenteel vaak schaarse liquiditeit. Maar elke ondernemer weet ook dat investeringen essentieel zijn voor de continuïteit en de slagkracht ten opzichte van de concurrentie. Door te leasen kunnen ondernemers deze posities behouden of zelfs versterken en dit met behoud van een sterke liquiditeit en een minimale afhankelijkheid van derden’, vertelt Leo Frijlink van Prof-Lease.

           http://www.robwelding.nl       http://www.prof-lease.nl